Kleuranalyse

Een kleurenanalyse is het in kaart brengen van uw natuurlijke kleurtype (gebaseerd op uw ogen, huid en haar) om te bepalen welke kleur, kleding en make-up het beste bij u past. Hierdoor wordt uw uitstraling één geheel en is niet de kleding die u draagt de eerste blikvanger, maar uw totaalbeeld. Miskopen met betrekking tot kleur behoren na de analyse tot het verleden!

Tijdens een analyse maken we er een gezellige avond van. We beginnen met koffie of thee en daarna een fris Italiaans wijntje en zelfgemaakte tappenade. De avond duurt van 19.30 uur tot ongeveer 23.00 uur.

Om u de persoonlijke aandacht te geven waar u recht op hebt, is de kleuranalyse geschikt voor maximaal twee personen. Wilt u een kleuranalyse met meerdere personen? Dan is een kleurenworkshop wellicht iets voor u.

De kosten voor de persoonlijke analyse bedragen € 150 ,- per persoon. Een kleurenpaspoort met twaalf persoonlijke kleuren is hierbij inbegrepen. Er kunnen naar wens en tegen betaling meerdere kleurenmonsters toegevoegd worden.

Wij laten de kleuren graag voor u spreken!

Achtergrond

Het uitgangspunt van de kleuranalyse is dat de natuurlijke teint van de huid het best tot zijn recht komt als de kleur van de kleding en make-up afgestemd is op de huidskleur. Wanneer iemand een kleur uit zijn/haar kleurentype draagt, vallen rimpels en wallen zeker minder op. De huid krijgt een rustige, gezonde uitstraling en de ogen gaan stralen.

Er zijn vier basistypen qua kleur:

  • Het lentetype
  • Het zomertype
  • Het herfsttype
  • Het wintertype

Bij het analyseren van de kleuren wordt gebruik gemaakt van analysedoeken die speciaal in Engeland besteld zijn.

Colour/your/style

Bruning Hairstyling © 2017 Frontier Theme