Infraroodtang

De infraroodtang wordt gebruikt in droog en/of pluizig haar. Eerst wordt er een haarmasker aangebracht. Deze krijgt de tijd om in te trekken en daarna wordt het haar nabehandeld met een infraroodtang. Deze tang brengt een aangebracht haarmasker dieper in het haar. Uw haarschubben zullen hierdoor sluiten en uw haar voelt direct zachter en gladder aan.

Doordat de haarschubben sluiten, is het moeilijker voor de haarschubben om in elkaar vast te blijven hangen. Het resultaat is dus dat het haar minder pluist en in elkaar klit. Op de onderstaande foto is een uitvergrote haar te zien. Op de foto is het verschil tussen voor de behandeling en na de behandeling goed te zien.

Na zes wasbeurten is het haar nog steeds voelbaar gladder. Daarna is het aan te raden om uw haar nogmaals te behandelen. Dit bevordert de duur van de werking.

Infraroodtang-Bruning

Bruning Hairstyling © 2017 Frontier Theme

Eindelijk! Vanaf 11 mei ga ik weer aan het werk.

Wat betekent dit?
Heb je al een afspraak gemaakt na 11 mei? Dan blijft deze afspraak gewoon staan. Voor nieuwe afspraken kun je bellen naar 0164 238250. Mocht ik niet opnemen, kun je mijn voicemail inspreken en dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Er gelden een aantal regels wanneer je naar de salon komt:
- Houd 1,5 meter afstand tot andere klanten
- Nies en hoest in je elleboog
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst (er is desinfectiegel aanwezig)
- Schud geen handen
- Een mondkapje is niet verplicht
- Bij koorts en verkoudheid blijf je thuis. Neem hierin je verantwoordelijkheid! We maken een nieuwe afspraak.