Geschiedenis

Bruning Hairstyling is van oorsprong een dameskapsalon. De salon is opgericht in 1957 in de Geschiedenis-BruningBlauwehandsstraat in Bergen op Zoom. De eigenaresse Ciska Bruning gaf de salon de naam ‘Salon de Beauté’. Na een verhuizing in 1985, is de salon gevestigd in een pand aan de Halsterseweg. Tijdens de verhuizing is de naam veranderd in ‘Bruning Hairstyling’.

Vanaf 1 juli 1996 besloot Ciska het rustiger aan te gaan doen en werd de kapsalon overgenomen door haar dochter Ilse. In 2001 heeft de kapsalon een grote verbouwing ondergaan om de salon een moderne uitstraling te geven.

Sinds 21 juli 2015 is Ilse van Oorschot-Bruning zich gaan richten op haar specialiteit: curlsys knippen in combinatie met haar opleiding voor kleurspecialist en stijl en imago. De naam van de salon is toen gewijzigd in Bruning Hair & styling.

Met de ervaringen van vroeger en de technieken van nu, is Bruning Hairstyling nog steeds een moderne, vakbekwame salon.

Bruning Hairstyling © 2017 Frontier Theme

Eindelijk! Vanaf 11 mei ga ik weer aan het werk.

Wat betekent dit?
Heb je al een afspraak gemaakt na 11 mei? Dan blijft deze afspraak gewoon staan. Voor nieuwe afspraken kun je bellen naar 0164 238250. Mocht ik niet opnemen, kun je mijn voicemail inspreken en dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Er gelden een aantal regels wanneer je naar de salon komt:
- Houd 1,5 meter afstand tot andere klanten
- Nies en hoest in je elleboog
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst (er is desinfectiegel aanwezig)
- Schud geen handen
- Een mondkapje is niet verplicht
- Bij koorts en verkoudheid blijf je thuis. Neem hierin je verantwoordelijkheid! We maken een nieuwe afspraak.