Behandelingen

Naast het knippen van uw haar, hebben wij nog meer specialistische kennis in huis over onderstaande behandelingen. Om onze kennis over deze behandelingen up-to-date te houden, volgen wij constant cursussen zodat u zeker bent van de nieuwste technieken.

InfraroodtangKrullen knippenMake-upWenkbrauwen shapen
KeratinetangKrullenMake-upWenkbrauwen-shapen
Tot 6 weken voelbaar gladder haar met de infraroodtang.Dé krullenspecialist van Bergen op Zoom en omstreken.Altijd de nieuwste make-upcollectie in huis.Uw wenkbrauwen in vorm zonder pijnlijk epileren.
Wimpers en wenkbrauwen verven
Uw wimpers en wenkbrauwen in de gewenste kleur.
Bruning Hairstyling © 2017 Frontier Theme

Helaas, ik moet weer sluiten

Helaas heeft de regering besloten dat ook de kapsalons opnieuw dicht moeten voor ieders veiligheid.

Wat betekent dit?
De salon is per 19 december tot nader bericht gesloten. Er is niemand aanwezig, maar ik ben in de tussentijd wel telefonisch bereikbaar op 0164 238250.

De afspraken voor onder andere wassen, knippen, drogen, etc tot 14 januari worden geannuleerd, maar ik help je graag in de tussentijd.
– Om ervoor te zorgen dat je wel je haar kunt blijven verven, heb ik “doe het zelf pakketjes” gemaakt. Ik meng jouw specifieke kleur en jij kunt thuis je haar verven met een handleiding.
– Haar- en beauty producten kun je wel nog afhalen in de salon op afgesproken tijden.

Interesse in bovenstaande? Bel naar 0164 238250 en spreek de voicemail in met je naam en telefoonnummer. Ik bel je zo snel mogelijk terug om een afhaalafspraak te maken. Dit geldt ook voor andere vragen.

Nieuwe afspraken voor wassen, knippen, drogen, etc kan ik alleen onder voorbehoud maken. Ik houd jullie via de website op de hoogte wanneer ik weer open ga.

Blijf gezond en tot snel!

Groetjes Ilse