Infraroodtang

De infraroodtang wordt gebruikt in droog en/of pluizig haar. Eerst wordt er een haarmasker aangebracht. Deze krijgt de tijd om in te trekken en daarna wordt het haar nabehandeld met een infraroodtang. Deze tang brengt een aangebracht haarmasker dieper in het haar. Uw haarschubben zullen hierdoor sluiten en uw haar voelt direct zachter en gladder aan.

Doordat de haarschubben sluiten, is het moeilijker voor de haarschubben om in elkaar vast te blijven hangen. Het resultaat is dus dat het haar minder pluist en in elkaar klit. Op de onderstaande foto is een uitvergrote haar te zien. Op de foto is het verschil tussen voor de behandeling en na de behandeling goed te zien.

Na zes wasbeurten is het haar nog steeds voelbaar gladder. Daarna is het aan te raden om uw haar nogmaals te behandelen. Dit bevordert de duur van de werking.

Infraroodtang-Bruning

Bruning Hairstyling © 2017 Frontier Theme

Helaas, ik moet weer sluiten

Helaas heeft de regering besloten dat ook de kapsalons opnieuw dicht moeten voor ieders veiligheid.

Wat betekent dit?
De salon is per 19 december tot nader bericht gesloten. Er is niemand aanwezig, maar ik ben in de tussentijd wel telefonisch bereikbaar op 0164 238250.

De afspraken voor onder andere wassen, knippen, drogen, etc tot 14 januari worden geannuleerd, maar ik help je graag in de tussentijd.
– Om ervoor te zorgen dat je wel je haar kunt blijven verven, heb ik “doe het zelf pakketjes” gemaakt. Ik meng jouw specifieke kleur en jij kunt thuis je haar verven met een handleiding.
– Haar- en beauty producten kun je wel nog afhalen in de salon op afgesproken tijden.

Interesse in bovenstaande? Bel naar 0164 238250 en spreek de voicemail in met je naam en telefoonnummer. Ik bel je zo snel mogelijk terug om een afhaalafspraak te maken. Dit geldt ook voor andere vragen.

Nieuwe afspraken voor wassen, knippen, drogen, etc kan ik alleen onder voorbehoud maken. Ik houd jullie via de website op de hoogte wanneer ik weer open ga.

Blijf gezond en tot snel!

Groetjes Ilse