Krullen knippen (CURLSYS®)

CURLSYS® is dé manier om krulhaar in zijn perfecte vorm te krijgen. Met ruim 17 jaar ervaring op het gebied van krullen knippen met het CURLSYS® systeem is kapsalon Bruning Hair & styling het adres voor krullen!

Met de revolutionaire kniptechniek van Brian McLean worden de uiteinden van krullen bij elkaar geknipt. Omdat deze haren van nature al bij elkaar zitten, ontstaan er haarbundels. Haarbundels die niet gaan pluizen doordat de punten bij elkaar blijven. De haarbundels krijgen ruimte om te krullen waardoor het haar opveert en je meer volume krijgt in een krullenbos.

Het is ook mogelijk om de curlsystechniek toe te passen in steil haar. U zult ontdekken dat er meer beweging in uw haar zit dan u aanvankelijk dacht. Door deze aangebrachte beweging krijgt u meer volume in uw haar.

Tientallen dames gingen u al voor. Hieronder ziet u een aantal foto’s van het resultaat.

Wilt u meer informatie over de techniek dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Daarnaast kunt u een kijkje nemen op de website van Brian McLean (www.curlsys.nl). Wij staan hier tevens vermeld als exclusieve masterclass salon.

Curlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsysCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-Bruning
Bruning Hairstyling © 2017 Frontier Theme