Krullen knippen (CURLSYS®)

CURLSYS® is dé manier om krulhaar in zijn perfecte vorm te krijgen. Met ruim 17 jaar ervaring op het gebied van krullen knippen met het CURLSYS® systeem is kapsalon Bruning Hair & styling het adres voor krullen!

Met de revolutionaire kniptechniek van Brian McLean worden de uiteinden van krullen bij elkaar geknipt. Omdat deze haren van nature al bij elkaar zitten, ontstaan er haarbundels. Haarbundels die niet gaan pluizen doordat de punten bij elkaar blijven. De haarbundels krijgen ruimte om te krullen waardoor het haar opveert en je meer volume krijgt in een krullenbos.

Het is ook mogelijk om de curlsystechniek toe te passen in steil haar. U zult ontdekken dat er meer beweging in uw haar zit dan u aanvankelijk dacht. Door deze aangebrachte beweging krijgt u meer volume in uw haar.

Tientallen dames gingen u al voor. Hieronder ziet u een aantal foto’s van het resultaat.

Wilt u meer informatie over de techniek dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Daarnaast kunt u een kijkje nemen op de website van Brian McLean (www.curlsys.nl). Wij staan hier tevens vermeld als exclusieve masterclass salon.

Curlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsysCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-BruningCurlsys-Bruning
Bruning Hairstyling © 2017 Frontier Theme

Helaas, ik moet weer sluiten

Helaas heeft de regering besloten dat ook de kapsalons opnieuw dicht moeten voor ieders veiligheid.

Wat betekent dit?
De salon is per 19 december tot nader bericht gesloten. Er is niemand aanwezig, maar ik ben in de tussentijd wel telefonisch bereikbaar op 0164 238250.

De afspraken voor onder andere wassen, knippen, drogen, etc tot 14 januari worden geannuleerd, maar ik help je graag in de tussentijd.
– Om ervoor te zorgen dat je wel je haar kunt blijven verven, heb ik “doe het zelf pakketjes” gemaakt. Ik meng jouw specifieke kleur en jij kunt thuis je haar verven met een handleiding.
– Haar- en beauty producten kun je wel nog afhalen in de salon op afgesproken tijden.

Interesse in bovenstaande? Bel naar 0164 238250 en spreek de voicemail in met je naam en telefoonnummer. Ik bel je zo snel mogelijk terug om een afhaalafspraak te maken. Dit geldt ook voor andere vragen.

Nieuwe afspraken voor wassen, knippen, drogen, etc kan ik alleen onder voorbehoud maken. Ik houd jullie via de website op de hoogte wanneer ik weer open ga.

Blijf gezond en tot snel!

Groetjes Ilse