Wenkbrauwen

Shapen

Het epileren van de wenkbrauwen is voor velen een nare handeling. Het kost veel tijd en daarnaast is het vaak nog pijnlijk ook. Dit zijn dan ook vaak de redenen dat men de wenkbrauwen voor lief laat. En dat terwijl wenkbrauwen erg bepalend zijn voor de uitdrukking van het gezicht.

Bruning Hair & styling biedt de uitkomst: wenkbrauwen shapen. Met een klein mesje wordt er vorm aan uw wenkbrauw gegeven. Er worden bij dit systeem geen haartjes uit het gezicht getrokken, maar de haartjes worden op de plaatsen waar het niet hoort, ‘weggeschoren’. U heeft dus geen last van rode vlekken onder uw wenkbrauw en de donshaartjes worden ook meegenomen. Dit in tegenstelling tot het epileren van de wenkbrauw.

Uw wenkbrauw in vorm zonder pijnlijk epileren! Wie wil dat nou niet?

Verven

Uw wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Door het verven van de wenkbrauwen maakt u uw gezichtsuitdrukking helemaal compleet. U kunt kiezen uit vier verschillende tinten van de Alcina-lijn. Natuurlijk adviseren wij u hierover.

In slechts 10 minuten zijn uw haartjes weer op kleur. Ideaal voor als u in de zomer zonder make-up naar het strand wil gaan.

Wenkbrauwen-shapen

Bruning Hairstyling © 2017 Frontier Theme

Helaas, ik moet weer sluiten

Helaas heeft de regering besloten dat ook de kapsalons opnieuw dicht moeten voor ieders veiligheid.

Wat betekent dit?
De salon is per 19 december tot nader bericht gesloten. Er is niemand aanwezig, maar ik ben in de tussentijd wel telefonisch bereikbaar op 0164 238250.

De afspraken voor onder andere wassen, knippen, drogen, etc tot 14 januari worden geannuleerd, maar ik help je graag in de tussentijd.
– Om ervoor te zorgen dat je wel je haar kunt blijven verven, heb ik “doe het zelf pakketjes” gemaakt. Ik meng jouw specifieke kleur en jij kunt thuis je haar verven met een handleiding.
– Haar- en beauty producten kun je wel nog afhalen in de salon op afgesproken tijden.

Interesse in bovenstaande? Bel naar 0164 238250 en spreek de voicemail in met je naam en telefoonnummer. Ik bel je zo snel mogelijk terug om een afhaalafspraak te maken. Dit geldt ook voor andere vragen.

Nieuwe afspraken voor wassen, knippen, drogen, etc kan ik alleen onder voorbehoud maken. Ik houd jullie via de website op de hoogte wanneer ik weer open ga.

Blijf gezond en tot snel!

Groetjes Ilse