Contact

Voor advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0164-238250. Uiteraard ben ik ook per e-mail te bereiken. U kunt mailen naar ilse@bruninghairstyling.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Bruning Hair & styling is actief op Facebook! Like ons en blijf op de hoogte van alles rond Bruning Hair & styling. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen via Facebook. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht.

U kunt gratis parkeren voor de deur!


Grotere kaart weergeven

Contact Bruning Hairstyling

Bruning Hairstyling © 2017 Frontier Theme

Helaas, ik moet weer sluiten

Helaas heeft de regering besloten dat ook de kapsalons opnieuw dicht moeten voor ieders veiligheid.

Wat betekent dit?
De salon is per 19 december tot nader bericht gesloten. Er is niemand aanwezig, maar ik ben in de tussentijd wel telefonisch bereikbaar op 0164 238250.

De afspraken voor onder andere wassen, knippen, drogen, etc tot 14 januari worden geannuleerd, maar ik help je graag in de tussentijd.
– Om ervoor te zorgen dat je wel je haar kunt blijven verven, heb ik “doe het zelf pakketjes” gemaakt. Ik meng jouw specifieke kleur en jij kunt thuis je haar verven met een handleiding.
– Haar- en beauty producten kun je wel nog afhalen in de salon op afgesproken tijden.

Interesse in bovenstaande? Bel naar 0164 238250 en spreek de voicemail in met je naam en telefoonnummer. Ik bel je zo snel mogelijk terug om een afhaalafspraak te maken. Dit geldt ook voor andere vragen.

Nieuwe afspraken voor wassen, knippen, drogen, etc kan ik alleen onder voorbehoud maken. Ik houd jullie via de website op de hoogte wanneer ik weer open ga.

Blijf gezond en tot snel!

Groetjes Ilse