Geschiedenis

Bruning Hairstyling is van oorsprong een dameskapsalon. De salon is opgericht in 1957 in de Geschiedenis-BruningBlauwehandsstraat in Bergen op Zoom. De eigenaresse Ciska Bruning gaf de salon de naam ‘Salon de Beauté’. Na een verhuizing in 1985, is de salon gevestigd in een pand aan de Halsterseweg. Tijdens de verhuizing is de naam veranderd in ‘Bruning Hairstyling’.

Vanaf 1 juli 1996 besloot Ciska het rustiger aan te gaan doen en werd de kapsalon overgenomen door haar dochter Ilse. In 2001 heeft de kapsalon een grote verbouwing ondergaan om de salon een moderne uitstraling te geven.

Sinds 21 juli 2015 is Ilse van Oorschot-Bruning zich gaan richten op haar specialiteit: curlsys knippen in combinatie met haar opleiding voor kleurspecialist en stijl en imago. De naam van de salon is toen gewijzigd in Bruning Hair & styling.

Met de ervaringen van vroeger en de technieken van nu, is Bruning Hairstyling nog steeds een moderne, vakbekwame salon.

Bruning Hairstyling © 2017 Frontier Theme

Helaas, ik moet weer sluiten

Helaas heeft de regering besloten dat ook de kapsalons opnieuw dicht moeten voor ieders veiligheid.

Wat betekent dit?
De salon is per 19 december tot nader bericht gesloten. Er is niemand aanwezig, maar ik ben in de tussentijd wel telefonisch bereikbaar op 0164 238250.

De afspraken voor onder andere wassen, knippen, drogen, etc tot 14 januari worden geannuleerd, maar ik help je graag in de tussentijd.
– Om ervoor te zorgen dat je wel je haar kunt blijven verven, heb ik “doe het zelf pakketjes” gemaakt. Ik meng jouw specifieke kleur en jij kunt thuis je haar verven met een handleiding.
– Haar- en beauty producten kun je wel nog afhalen in de salon op afgesproken tijden.

Interesse in bovenstaande? Bel naar 0164 238250 en spreek de voicemail in met je naam en telefoonnummer. Ik bel je zo snel mogelijk terug om een afhaalafspraak te maken. Dit geldt ook voor andere vragen.

Nieuwe afspraken voor wassen, knippen, drogen, etc kan ik alleen onder voorbehoud maken. Ik houd jullie via de website op de hoogte wanneer ik weer open ga.

Blijf gezond en tot snel!

Groetjes Ilse