Even voorstellen

Ilse van Oorschot – Bruning

Ik ben Ilse van Oorschot-Bruning. Ik zit vanaf 1984 in het kappersvak en werk al vanaf het begin van mijn carrière bij Bruning Hairstyling. Vooral met mijn achtergrond van kleuranalyse en stijl en imago geef ik de klant graag advies in haarkleur, kapsel en make-up. Ik laat graag zien wat de mogelijkheden zijn.

In 1997 volgde ik de eerste curlsyscursus van Brian McLean in Nederland. In de jaren die volgde heb ik nog verschillende cursussen van Brian gevolgd om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden. In 2010 heb ik mijn master in curlsysknippen behaald. Nog steeds volg ik ieder jaar een nieuwe masterclass om mijn kennis over curlsys uit te breiden.

Bij mij is service geen afdeling, maar ga ik er iedere dag voor.

Bruning Hairstyling © 2017 Frontier Theme

Helaas, ik moet weer sluiten

Helaas heeft de regering besloten dat ook de kapsalons opnieuw dicht moeten voor ieders veiligheid.

Wat betekent dit?
De salon is per 19 december tot nader bericht gesloten. Er is niemand aanwezig, maar ik ben in de tussentijd wel telefonisch bereikbaar op 0164 238250.

De afspraken voor onder andere wassen, knippen, drogen, etc tot 14 januari worden geannuleerd, maar ik help je graag in de tussentijd.
– Om ervoor te zorgen dat je wel je haar kunt blijven verven, heb ik “doe het zelf pakketjes” gemaakt. Ik meng jouw specifieke kleur en jij kunt thuis je haar verven met een handleiding.
– Haar- en beauty producten kun je wel nog afhalen in de salon op afgesproken tijden.

Interesse in bovenstaande? Bel naar 0164 238250 en spreek de voicemail in met je naam en telefoonnummer. Ik bel je zo snel mogelijk terug om een afhaalafspraak te maken. Dit geldt ook voor andere vragen.

Nieuwe afspraken voor wassen, knippen, drogen, etc kan ik alleen onder voorbehoud maken. Ik houd jullie via de website op de hoogte wanneer ik weer open ga.

Blijf gezond en tot snel!

Groetjes Ilse